Da da, ştiu, mă obsedează subiectul Facebook..tocmai pentru că acest mediu colcăie de prostie, tâmpenie, idioţenie, cretinism, toate duse la un alt nivel, superlativ e puţin spus. Şi nu înţeleg de ce dacă eşti prost, tâmpit, idiot, cretin, expert level, trebuie să mai şi semnalizezi, să vadă toţi că nu e o întâmplare că eşti aşa, ţie chiar îţi place şi vrei să ştie toată lumea.

Ideea e că orice tâmpit care ori îşi toarnă o găleată de apă în cap fără să ştie de fapt ce reprezintă acest gest, se crede şmecher şi influenţează alte sute de mii de tâmpiţi să facă la fel.

993731_646941191995657_1431969630_n

Ăsta era doar un exemplu, nu mai faceţi asta că e frig şi vă îngheaţă măslina aia de oaie la care voi îi spuneţi creier. Dar totuşi de ce pula mea cerşiţi toţi like-uri ca să sugeţi o lămâie? (mai bine m-aţi suge pe mine dacă vă face plăcere să aveţi ceva în gură ) ; de ce faceţi clipuri video în care înşiraţi hârtii cu mesaje, chiar şi pentru oameni morţi mai nou? te pomeneşti că mă-ta are Facebook unde e şi te vede. De ce dracu’ ai vrea să dai share la un clip video plin de sânge, cu morţi, crime, accidente şi alte prostii? îţi place ce vezi? bagă mare, experimentează, fii bărbat dacă ai coaie..dar nu, voi sunteţi doar nişte oi; spiritul de turmă vă conduce spre nicăieri şi nu vă daţi seama. Sunteţi nişte dobitoace.

Dar totuşi..DE CE??