Simt nevoia să fiu alături de frații noștri de peste Prut..oamenii ăia care tânjesc la fel de mult ca și noi după unire..sunt solidar cu tinerii ce speră că astăzi își vor decide viitorul; ei vor să creadă că schimbarea este în mâna lor și că doar prin ei se va putea face ceva în Moldova…nu în Republica , ci doar în Moldova, ca e tot a noastră!
basarabia

Abia un moldovean ne poate învăța ce înseamnă să fii PATRIOT! Felul cum își iubește țara acest om e peste puterea noastră de a înțelege. Noi mergem la vot, alegem răul cel mai mic și apoi ne băgăm p**a, că oricum “România e de câcat și nu are ce să-ți ofere!” . Moldoveanul părăsește granițele pentru a învăța, pentru a se școli unde e ma bine! Românul poate face asta aici, în țară dar nu vrea! Că nu are rost, mai bine termini 8 clase și fugi pe 1200 de Euro decât să înveți și să muncești pe 2000 de lei! Și nu spun că nu e adevărat, dar tu decizi ce faci cu viața ta române, nu alții!!

Moldoveanul nu poate mișca un deget de corupție! Și știe asta dar dă din coate și merge în genunchi doar-doar să îi fie mai bine! Și e mândru că e moldovean. Când pleacă afară, nu spune altora că e din “Bucharest” sau din “Transilvania” chiar dacă are cetățenie! El e din Moldova!

Moldoveanul este conștient că astăzi își joacă probabil ultima șansă la un viitor mai bun. Tinerii noștri frați de peste Prut merită tot repsectul și sprijinul nostru. România strigă mereu sus și tare că este alături de ei, dar azi nu cred că au trimit niște ajutoare pentru bunul mers al alegerilor. Șpaga în bani și în benzină probabil vor decide viitorul unei nații!

Aș mai putea să spun foarte multe, dar voi lăsa mai jos câteva link-uri care dovedesc disperarea moldoveanului! Strigătul lui de ajutor se aude doar între ei! #MAIAvețioșansă!! Credețti în ea!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements