10411933_794152960648921_1835368620246430148_n

Sunteți cu toții niște papagali! Și nu ar trebui să vă simțiți ofensați și să începeți să aruncați cu injurii înainte de a face un lucru, pe care foarte bine l-a evidențiat Bendeac , cu altă ocazie : PRIVIȚI ÎN OGLINDĂ!
Puneți botul mai ceva ca niște curve de pe centură, mai ceva ca domnișoara Z la baștanii de Bucale; credeți tot ce vedeți, ce auziți, ce vi se dă. Sunteți niște animale proaste controlate foarte simplu, cu o lesă, atât.

Nu voi discuta acum despre incidentul de la Colectiv, unde ați sărit ca arși, unde biciul invizibil v-a pocnit pe spate și v-a scos în stradă..pentru 5 zile, după care gata, fss, s-a terminat, totul e bine și frumos; dar despre asta cu altă ocazie.

Dar nu pot să nu observ cum vi s-au schimbat pozele de profil..pe la începutul anului aveați ceva curcubeu pe acolo, prin care arătați că sunteți atât de cretini încât să fraternizați cu bărbații ce sug pula sau și-o iau în cur și care săracii nu au voie să se mărite (sau însoare, nu știu) și eventual să mai crească și un copil nevinovat. Mai apoi, în semn de solidaritate cu bieții oameni morți în clubul bucureștean, ați purtat doliu virtual..al naibii treabă, ce a ajuns și tehnologia asta. Iar acum, popor francofon ce ești, ți-ai pus steagul Franței pe fundalul pozei de profil…

Am lăsat câteva puncte de suspensie ca să nu mă apuc de înjurat..încerc să îmi controlez limbajul, mai ales că am și ceva cunoscuți care au urmat instinctul de turmă. Dar totuși, băi papagalilor, ce pula mea e cu voi?? Suntem noi, poporul român atât de sufletist și iubitor?? Empatizăm atât de tare cu suferința altora?? Sau poate ați uitat că noi, pentur franțuzi, suntem un popor de țigani??!!?

Nu spun că mă bucur pentru ce au pățit, nu sunt atât de meschin, dar nici nu o să mimez o suferință exagerată și o compasiune atât de mare cum e acum pe Facebook. PAPAGALILOR!! SUFERINZILOR!! Rugați-vă în gând pentru cei decedați, voi ăștia mai credincioși și lăsați expunerea asta cretină de care dați dovadă!

Plus că nu cred tot ce văd! Criza refugiaților s-a stins brusc, ieșirile românilor în stradă la fel, acum apare acest așa-numit atentat..vor mai urma pumni cu sare aruncați în ochii proștilor, stați fără grijă. Sunteți destui papagali ca să credeți tot ce vedeți și să nu vedeți ce vi se pregătește.

Advertisements