1497370_591683344256417_2008248239_n

Mi s-a reproşat de-a lungul timpului, de când am blog, că aş fi un misogin, că nu respect femeile..comentarii venite de la persoane cu mult mai proaste decât o beşină de a mea; exemplul clar reprezentându-l o moluscă (nu o pot numi om) aseară într-un club, care dorind să demonstreze ceva, nu ştiu exact ce, s-a apucat de cântat manele..e clar că genul ăsta de fete, sau cele care nu ştiu să fie frumoase nu merită nici măcar incluse în categoria de femei, darămite respectate.

Pentru că dacă este să vorbim de femeia în ansamblul ei, părerea mea este că ea reprezintă cel mai frumos lucru ce putea fi creat pe această planetă..şi frumuseţea ei nu poate fi văzută de oricine. Şi nu vorbim doar de cea exterioară, care din punctul meu de vedere nu are un reper, o măsură anume; fiecare femeie are doza ei de frumuseţe, descoperită şi îmbunătăţită de cei care o cunosc şi o iubesc. Frumuseţea exterioară se contopeşte perfect cu cea interioară în ochii persoanelor ce ştiu şi vor să o privească astfel.

Tocmai de aceea toate sunteţi frumoase..mai mult sau mai puţin, pentru că din păcate vă mai strică interiorul, atât din suflet cât şi din cap, pe majoritatea celor din ziua de azi..dar ţine doar de voi să fiţi cât de frumoase doriţi în ochii celor din jur..şi mai ales în ochii celor ce vă privesc cu drag, în ochii celor cărora le puteţi citi iubirea.

Sunteţi frumoase şi ne faceţi zilele mai bune, prin simpla prezenţă lângă noi, sau prin faptul că vă mai interesaţi de viaţa noastră într-o zi aglomerată..sau chiar şi când ne faceţi să mai întoarcem capul pe stradă după voi..gândindu-ne dacă aveaţi ochii căprui sau verzi..de asta sunteţi frumoase!

La mulţi ani tuturor femeilor! Să fiţi iubite!

Advertisements