10920940_750321828382093_342928825163492471_n

Facebook-ul este probabil cea mai mare sursă a mea de inspiraţie..şi tot spun că voi încerca o cură de renunţare la el, dar nu pot, nu aş mai avea despre ce scrie; cu toate că am zis că fac ceva mai inteligent, mi-am cumpărat nişte cărţi..dar vorba retarzilor ce bagă perle la BAC : “Timpul e cel mai important, aşa că de ce să stai două săptămâni să citeşti o carte când poţi vedea rezumatul ei dintr-un film, în două ore?” .

Dar nu despre asta vreau să vorbesc acum..ci despre statusurile gen “Fetele urăsc cel mai mult minciuna” , sau “Băieţii detestă cel mai mult să fie înşelaţi”..si alte câcaturi de astea, lista poate continua la nesfârşit.

Ideea e că nu este în gena bărbatului să urască ceva şi într-a femeii să urască altceva..toţi avem cam aceleaşi frici..orice om cu o coloană vertebrală şi o educaţie aleasă urăşte minciuna tocmai pentru că la rândul lui nu o practică deci nu suportă ideea să o folosească altcineva pe el; orice om care iubeşte şi ştie să o facă din tot sufletul, care adoră să ofere iubire, urăşte să fie înşelat..e sentimentul ăla care te face să te simţi ca şi cum ţi-ai deschide sufletul iar cineva ar intra încălţat şi ţi-ar sparge tot pe acolo; doar aşa, că îi place lui.

Am dat doar două exemple, dar TU, cel care citeşti, gândeşte-te că te comporţi cu cel de lângă tine la fel cum probabil s-a comportat altcineva cu tine în trecut şi ţi-a lăsat nişte urme..iar la rândul tău, în loc să stai să le tratezi, te apuci să faci rău altora, să te răzbuni; ce vină are el că un bou la un moment dat te înşela sau mai rău, te bătea? ce vină are ea că o proastă, printre primele tale mari iubiri, minţea că te iubeşte?

Te simţi mai bine când minţi? Eşti mai fericit/ă când ţi-o pui cu altul/alta iar el/ea te aşteaptă îngrijorat/ă acasă? Nu mai eşti feiricit/ă, eşti liber/ă să pleci decît să mă tragi după tine în jos. Dragilor, sunteţi destui bolnavi de bolile astea, găsiţi-vă între voi şi veţi trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi..dar nu unul cu altul..doar lăsaţi-i pe restul neinfectaţi încă, sau care vor să se trateze, să-şi urmeze tratamentul..nu vă răzbunaţi încercând să-i trageţi după voi..nu e frumos, nu e demn.

Înşelatul nu e o opţiune şi nimănui nu îi place să i se pună coarne! 

Advertisements