tumblr_nh75suBghS1ttops5o1_500

Nu am mai scris de mult, şi într-un fel parcă mi-a fost frică bănuind reacţia fetelor după această scrisoare dacă o pot numi aşa, adresată de noi, băieţii/bărbaţii către fetele din ziua de azi.

La fel cum o spune şi titlul, nu mai ştiţi să fiţi frumoase..din păcate..sunteţi atât de dezvoltate la 15-16 ani(ca să nu mai spun pe la 18-19) , dracu’ ştie de la ce hormoni de prin rahaturile ce le mâncăm toţi; vă îmbrăcaţi într-un stil de vă mai lipseşte un carton lipit pe piept cu mesajul “VREAU VIOL” ; fumaţi la impresie şi lingeţi un pai dintr-un cocktail cu mult alcool doar ca să mai atrageţi nişte priviri..şi vouă nici nu v-au dat primii floci blonzi măcar.

Să nu se înţeleagă că nu îmi place ce văd..ar fi culmea; ba din contră, mereu e o provelişte plăcută ochiului..de jos; pentru că sincer eu prefer frumuseţea, naturaleţea, gingăşia ce ar trebui să o aibă o fată..dar dacă vă place pula mai mult ca mall-ul, e fix problema voastră şi e normal să ieşiţi la vânătoare cu orice ocazie.

Din păcate sunt nevoit să generalizez, asta e..rar mai poţi vedea o fată care să te facă să spui “Ce frumoasa e” , ci nu “Moamă, ce aş da în ea” ..şi ăsta e purul adevăr. Voi, fetelor, chiar credeţi că atunci când ieşiţi undeva îmbrăcate de parcă vă întoarceţi de pe platourile de filmare de la Brazzers, băieţii se uită la voi şi se imaginează la braţul vostru? îmi pare rău, dar gândurile noastre sunt mai degrabă la numere, poziţii, chestii de-astea de trigonometrie 😉 ..şi ce e cel mai grav, e ca aceasta e singura metodă prin care puteţi să mai atrageţi un bărbat.

Da, ştiu, sună foarte urât ce spun acum şi aş vrea sincer să nu o fac..dar nu pot; sper doar din tot sufletul ca domnişoarele din ziua de azi să fie mai cu capul pe umeri..pe umerii lor.

Sănătate!

Advertisements