10703573_702875233126753_989528733855556188_n

Astăzi, ca răspuns la postarea mea despre atentatele din Franţa, o oarecare a inceput să-mi înşiruie nişte baliverne legate de diferenţa dintre biserică şi credinţă, despre faptul că nu a fost frumos ce au făcut acei jurnalişti şi, cireaşa de pe tort, că s-a ajuns unde s-a ajuns pentru că CNA-ul franţuz nu şi-a făcut treaba; hai mă laşi?

Nu vreau să-i răspund, doar că am început cu acest lucru pentru că mi s-a ridicat mingea la fileu cu CNA-ul..care nu ştiu sincer ce rol are în alte ţări, dar la noi e degeaba, e fix chelea pulii.

De ce spun asta? În primul rând, văzusem mai demult la tv ceva legat un proiect de lege, votat sau nu (habar nu am) , prin care se dorea ca jumătate din ştiri să fie cu impact negativ, iar jumătate cu impact pozitiv; tare cred că dacă CNA-ul ar fi insistat, s-ar fi putut realiza acest lucru până acum. Sincer, sunt sătul de accidente, pe care le văd mereu şi le mai şi produc (am prieteni tâmpiţi, nu dau nume) , de babe violate (şi cum nu trebuie, asta e mai rău), de copchii din generaţia Facebook ce trag pe nas legale detergent de rufe în baie şi se fut sau pocnesc profesorii şi de alte şi alte prostii.

În al doilea rând, toate tâmpeniile alea cu numerele din colţul dreapta jos la filme…la cele însemnate cu 12 vezi scene de sex mai ceva ca pe YouPorn, la cele cu 15 nişte scene de o violenţă ieşită din comun, iar la cele cu 18 nici nu vreau să mă mai gândesc pentru că nu îndrăznesc să ma uit..dar degeneraţia Facebook se uită, cu toate că ştie deja ce se întâmplă pe acolo.

Iar în ultimul rând, nimeni, dar nimeni nu cenzurează prostia; m-am săturat de Capatos şi curvele lui, de Măruţă şi şatra de ţigani, de Bianca Drăguşanu, de panarama lui Dodel, de Ogică, de Bahmu şi Prigoană, de copchila lu’ Minune, Beyonce-ul lui Guţă puţă de maimuţă, de câcaturile scoase pe gură de Gâdea & Co. , etc, etc. Exemple ar mai fi multe, astea mi-au venit acum din puţină răsfoire a Facebook-ului, dar deja mă ia cu tremurat de nervi.

La fel cum în mintea teroriştilor din Franţa acele caricaturi reprezentau blasfemii şi trebuiau pedepsite cu moartea, la fel cred şi eu că cei de mai sus trebuie executaţi; dar nu prin moarte, să nu fim extremişti..ci doar interzişi la tv, curvele puse să ia în mână şi o carte nu doar pula; ţiganii ăia borâţi să se apuce de plătit taxe şi impozite (maaaareee jaleee) pe fiecare bănuţ câştigat cu vocea aia a lor mirobolantă, să mă piş să fac ceva pe vocea lor; Măruţă şi Capatos puşi să invite şi un actor, un academician, un sportiv de performanţă în emisiune; Gâdea şi prietenii săi să şteargă Antenele din Tv şi numărul lui Felix din agendă (sinucidere curată) iar Bahmu şi Prigoană să fie obligaţi să stea însuraţi pentru totdeauna. Cele mai crunte pedepse posibile.

Am încercat să nu fiu foarte dur referitor la toţi proştii, cretinii, tâmpiţii enumeraţi în grabă mai sus, dar nu îi mai suport la tv. Şi nu înţeleg cine dracu’ se poate uita la ei…aaa, de fapt ştiu : toată moşnegărimea care nu are somn şi mai votează şi cu Monta, că aşa au văzut ei la tv că e mai bine.

În încheiere, sunt curios câţi dintre cei solidari cu jurnaliştii de la Charlie Hebdo, ar dori să fie solidari şi cu ei înşişi şi să-şi propună să extermine prostia renunţând definitiv la orice doză cât de mică de prostie difuzată mai ales pe tv şi încercând să-i convingă şi pe cei din jur că televizorul dăunează grav intelectului. Avem nevoie de cenzură!

Eu mă bag, sunt primul. Tu?

Advertisements