petrecere-nebuna-in-rusia

Nu nu, nu mă refer la cei ce stau toată noapte la un chef si şi-o trag prin camere, că aşa au văzut ei în filmele porno că se face, ci mă refer la cei care au ca singur scop să fută..cheful altora.

La orice party se strânge lumea, face un plan, pune nişte bani să cumpere una-alta..toate bune până aici; asta până apar, cu 2-3 zile înainte deobicei, futăcioşii de petrecere : cei care consideră că gândirea lor e net mai bună decât a pulimii care a stabilit clar ceva, care cred că vor mânca cu o jumătate de sarma mai puţin şi că ei trebuie să dea cu 2,5 lei mai puţin şi care sunt ferm convinşi că îşi vor scoate sticla de whisky din ghiozdănel, vor turna în paharele lor, o vor pune la loc, iar când vor termina nu se vor atinge de cealaltă băutură că nu e frumos.

Acuma nu ştiu dacă asta e o dovadă de aroganţă, de prostie, sau de miserupism cras; dar dacă faci parte dintr-un grup, te supui majorităţii, asta în orice domeniu, nu doar legat de petreceri. Sau eşti liber, dacă chiar consideri că ai un coi/o ţâţă în plus, să îi cauţi pe cei ca tine şi să vă faceţi de cap liniştiţi.

Oricum, odată şi odată, la următoarea petrecere organizată de mine, voi face o masă separat, într-o cameră separată pentru tipul ăsta de oameni, exact cum mă punea şi pe mine mama când eram mic la aceeaşi masă cu , copilaşii, că adulţii vorbesc despre ale lor..dacă mă-nţelegeţi.

Dacă aveţi specimene de genul prin grup, daţi-le pace, că nu ajungeţi nicăieri, vă spun din proprie experienţă.

Hai sănătate!

Advertisements