indicatoare

“Como se dice la oprirea interzisă? I como se dice la sens giratoriu? Că la noi la Italia nu e ca la voi la România, nu avem aşa ceva”.

Să mor dacă vă înţeleg; tot respectul pentru faptul că munciţi în străinătate, că trimiteţi un ban în ţară şi mai ajutaţi bietul nostru leu să nu moară, că mai veniţi şi îi cheltuiţi aici de sărbători, dar vă rog frumos, nu mai veniţi cu maşinile!! Bine că vă permiteţi doar maşini scumpe, dar dacă de acolo nu vă luaţi becuri de semnalizare, cumpăraţi-vă de aici că sunt mai ieftine..sau de fapt staţi, că vă funcţionează doar când faceţi parcarea clasică şi folosiţi avariile; vă opriţi unde vrea pula voastră că sunteţi in România. Că în afară vă sunt puşcate nişte amenzi de nu vă ajung două salarii să le plătiţi.

Şi ce nu mai înţeleg : acolo nu aveţi sensuri giratorii, indicatoare de oprirea interzisă, de sens unic? Nu folosiţi oglinzile retrovizoare niciodată? Şi de ce pula mea vă băgaţi cu tupeu să ieşiţi sau să intraţi undeva dacă nu aveţi prioritate? Aşa tupeu jegos nici în Bucureşti nu vezi.

Aveţi impresia că “la noi la România”, suntem mai proşti şi vă permitem orice..e daună totală cu voi vara, darămite iarna..de maxim două săptămâni aţi venit şi de enşpe ori m-am abţinut să nu fac vreo poznă că mi-e milă de făraşul meu de maşină luat cu bani munciţi aici în ţară.

Ca un sfat mic..dacă tot o ardeţi cu atâţia bani, luaţi şi voi taxiuri, microbuze, trenul, biciclete, trotinete, orice altceva, că la şoferie sunteţi praf şi pulbere!

Advertisements