victor-ponta-ceausescu

După cum aţi bănuit, nu voi vorbi despre Valentino Rossi..cu toate că acel om poate chiar merită un articol detaliat, frumos; dar necunoscând atât de multe detalii despre viaţa şi cariera lui, ar trebui să mă inspir de undeva şi să citez şi sursa..asta pentru a nu face un plagiat nesimţit şi grosolan, ştiţi cum zic?

Oricum, ceea ce se întâmplă zilele acestea este cu mult peste capacitatea mea de a înţelege. Domnul Victor Monta a fost acuzat în urmă cu ceva timp de plagiat la lucrarea de doctorat (nu cunosc cifre pentru a intra în detalii). La acea vreme, a venit o comisie care a confirmat aceste vorbe; nu după mult timp vine şi o a doua comisie care dă acelaşi verdict. Dar, domnul din imagine, care este cunoscut pentru stilul său dictatorial, înfiinţează o a treia comisie care îi dă câştig de cauză. “Victorieeee” strigau toţi pupincuriştii lui Mickey Mouse..”Victorieee..Băsescu e de vină” ; fraţilor, nu sunt un băşist, dar să găseşti asemenea motive pentru incompetenţa ta e jenibil.

Iar acum, după aproximativ doi ani de zile, surpriză : domnul Pictor Vonta declară că doreşte să îşi retragă titlul de doctor. Oare să se fi prins şi el că e prost? Oare face asta pentru că deja este cu un picior în groapă şi să-şi mai spele din păcate? Oricum, abia aştept dezbaterile de la Latrina 3 în care va fi dat Băsescu vinovat şi mai apoi Iohannis.

Drrrragi tovarăşi! Vă salut cu deosebită considerrrraţie!

Advertisements