O să fiu direct, voi trece la subiect fără menajamente : e Sâmbătă seara, în oraşele de provincie e ziua de ieşit în oraş: fetele caută tanga ăia negri ca să se vadă bine când se urcă pe bar pentru a primi tequila moca, băieţii îşi caută cămaşa roz, blugii de sărbătoare, cureaua cu D&G luată de la Dragon şi teneşii ăia buni;ce să mai, bâlci mioritic!

1467374_670336612997524_1888861278_n

Şi asta nu e tot : nu poţi ieşi în club dacă nu îţi permiţi un pachet de Dunhill şi câteva beri..pe care le mai umpli cu apă din când în cand, că oricât ţi-ai lipi stomacul de spinare în timpul săptămânii că să mai economiseşti, totuşi o ieşeală de asta nu e uşoară pentru buzunar; nu contează că te împrumuţi de ţigări toată săptămâna şi că mergi pe jos când mă-ta îţi dă bani de microbuz..cine se cacă pe el Sâmbăta? Tuuu, piţiponcule ce eşti! Da, eşti masculinul de piţipoancă..nu mai descriu cum arată, am postat ceva mai devreme într-un articol.

Acuma să lămurim de ce eşti bizonic; pentru că nu poţi ieşi ca şmecherul în club dacă nu faci scandal, dacă nu rupi pula cu cine prinzi, dacă nu te iei de lume doar pentru că ai venit cu ghiolbanii tăi şi sunteţi cineva, adică ce pula mea? Bine, nu e obligatoriu să fiţi nişte ţărani cocliţi, ci din contră, piţiponcul bizonic de oraş e mai periculos : gelat, cămăşuţă la dungă, masă de enshpe milioane în club, şampanie scumpă, piţipoance lângă el ca muştele lângă câcat şi ochelari de soare, că stroboscoapele astea-s periculoase rău. Cum ziceam : scopul tău când ieşi în oraş e să le arăţi tuturor cât de tare eşti, cum poţi combina pizde proaste doar pentru că înjuri la fel cum respiri, cum te iei de oricine, de la barman la tipul care stă la masa cealaltă doar pentru că ai tu impresia că au îndraznit să se uite la tine..ce nesimţiţi; trebuie neapărat să ne arăţi cum pişti fetele de cur pentru a-ţi da senzaţia de macho, să-ţi faci poze cu o sticla goală de Jack furată de la altă masă şi mai ales să apari a doua zi în poze cu una..să vedem toţi că te combini cu urâte să-ţi ţină de urât.

Asta este pe scurt descrierea piţiponcului bizonic. Dacă îl vedeţi pe stradă traversaţi pe trotuarul celălalt şi încercaţi să-l evitaţi pe cât de mult cu putinţă : e posibil să pută a transpiraţie de la ieşeala trecută.

aPvnb9P_700b_v1

Advertisements