1391490_397281307041014_1794933608_nHohoho, sunt atât de pornit pe tema ce urmează să o dezvolt, încât nu ştiu de unde să incep şi cu ce pentru a mă face înţeles. Poate sunt mai dintr-o bucată, mai insensibil, mai realist..dar prost nu sunt. De ce mereu, dar mereu în preajma sărbătorilor apar tot felul de cazuri cu familii sărace, lovite de soartă, fără locuinţă, fără căldură, mâncare, etc, dar cu câte 4-5 copii? Să mor dacă înţeleg. Dacă îţî place să te fuţi în draci fără să îţi pese de consecinţe când tu nu ai o chifla în stomac, atunci îţi meriţi soarta, du-te dracului! Dar nu nenoroci şi nişte copii nevinovaţi ; care, ca să fim realişti, sunt leşinaţi de foame, de frig, dar ce-şi spun? : “Hai să mai învăţ ceva la chimie şi la fizică, mă voi simţi mai bine” , că în toate cazurile copiii sunt premianţi, olimpici, genii ascunse de societate; bă , mă laşi? . Oricum, ideea era alta : de ce li se permite să fete copil după copil, după copil?

În primul rând, ca plătitor de taxe mă interesează cât au plătit jegurile alea la viaţa lor o parte destul de consistentă din salar pentru sănătate? Nimic! Stau cu săptămânile în spitale pe banii noştri, proştilor care muncim, plătim, dar când ajungem la spital nu sunt bani de o seringă (mai pe larg despre asta discutăm altă dată);

Iar în al doilea rând, problema care mă macină şi mă enervează pe mine cel mai tare, este de ce sunt lăsaţi să facă plod după plod după plod când ei nu îşi permit să se întreţină nici măcar pe ei? Nu cred că nu este vreo metodă prin care ori el, ori ea să poată fi sterilizaţi temporar, iar în momentul în care aduc dovezi că pot întreţine un copil să li se permită să mai facă un copil. Dar nu, că am încălca drepturile omului, drepturi ce permit unor animale tâmpite să rupă patul şi apoi să fută viaţa unor copii nevinovaţi.

Trăiesc într-un cartier înconjurat de sărăcie şi cazuri de genul iar proştii care se uită la Antena 3 în special au impresia că sunt doar câteva cazuri, izolate şi că acei părinţi, bieţii de ei trebuie înţeleşi când varsă ochii în faţa camerelor de filmat. Dacă vă deranjează limbajul meu, mai din topor, nu-mi pare rău, mă exprim mai neaoş şi mi-am descărcat o parte din nervi în postarea aceasta.

Sănătate!

Advertisements